En stolt familjetradition

För oss är traditionerna viktiga och det påverkar också våra kunder positivt – hoppas vi! Att leverera varor i tid, bra och kvalitativa varor, till småländska priser är något vi har vuxit upp med. För oss är det en självklarhet att du som kund ska få bra service och ett gott intryck.

1904 grundade Carl Johannes Edvin Andersson företaget CJ Andersson. Det har alltså gått lite mer än 110 år sedan han gjorde det. De stolta familjetraditionerna lever nu vidare genom Eric och Anna, som
jobbar som säljare respektive inköpare på företaget, och som är brorsbarnbarn till Carl Johannes.

Hos oss arbetar vi efter fyra värdeord:

Kundfokus, Engagemang,
Trivsel och Stabilitet

Med Kundfokus menar vi flexibilitet och tillgänglighet. Vi vill alltid göra det där lilla extra, som skapar mervärde för dig som kund. Det gäller att vara lyhörd inför önskemål och alltid vara redo att lösa även de mest kniviga leveransönskemålen.

 

Vårt Engagemang tar sig uttryck i vår vilja att ständigt utvecklas. Även med 110 års erfarenhet behöver man gå i takt med tiden, att t ex ha moderna beställningsverktyg eller en organisation som förstår våra kunders utmaningar.

 

Genom att visa respekt för våra kollegor, kunder och leverantörer skapar vi en Trivsel runt CJ Andersson. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss och att stötta varandra i med- såväl som motgång är en självklarhet för oss.

 

Stabilitet är såklart viktigt för alla företag. Vi menar att långsiktiga relationer leder till stabilitet och detta skapas genom att vi är en trygg och pålitlig samarbetspartner.

 

Så varmt välkommen till oss. Vi hoppas att du hittar de produkter du söker. Skulle du sakna något vill vi gärna veta det – idag har vi över 4 200 produkter, men det finns alltid plats för några till!